Αποχαιρετισμός στον Βλάση Γ. Ρασσιά

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΗ Γ. ΡΑΣΣΙΑ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

[Κείμενο/επιστολή από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ). Αναδημοσίευση με άδεια του Γενικού Γραμματέα του ΥΣΕΕ Βλάση Γ. Ρασσιά.]

Rassias 6-7-19

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΕΛΕΤΗ

Προσκαλούνται όσοι επιθυμούν να προσέλθουν ευσεβώς, στην Θρησκευτική Ελληνική κατά τα Πάτρια Τελετή αποχαιρετισμού του αγαπημένου μας Βλάση Γ. Ρασσιά, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου «2019», και ώρα 15.00 στον Ναό της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Αθήνα (Αριστοτέλους 36, Αθήνα).
Ο Ναός θα βρίσκεται ανοιχτός από τις 11:00 το πρωί έως πέρατος τελετής, για τον αποχαιρετισμό του προσφιλούς μας τεθνεώτος.
Θα υπάρχει βιβλίο για την καταγραφή συλλυπητηρίων, ενώ οι αποχαιρετιστήριοι λόγοι θα γίνουν κατά την πολιτική μνημόνευση που θα ακολουθήσει.
Ο Ναός της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας θα είναι ανοιχτός και την Δευτέρα 15 Ιουλίου από τις 17:30 έως τις 21:30.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ

Ο αποχαιρετισμός θα συνεχιστεί με πολιτική μνημόνευση στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», αίθουσα «Απόλλων» (οδός Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 17:00.
Επιθυμία του ιδίου, της συντρόφου του και των επιστήθιων φίλων του, ήταν να γίνει δωρεά αντί στεφάνων, στον φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας – ΥΣΕΕ, για την συνέχιση του έργου του.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6945223787

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

ysee