Έθνος νεκρό και απόλυτα ηττημένο

Στυλιανός Αρίστων Κοροβίλας, 8 ισταμένου Μεταγειτνιώνος του τέταρτου έτους της 698ης Ολυμπιάδος / 11 Αυγούστου 2016.

Επειδή ακούγονται πολλά αυτές τις μέρες στις τηλεοράσεις για πολεμικές αποζημιώσεις του Ρωμαίικου κράτους από τη Γερμανία, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να ζητήσουμε κι εμείς αποζημιώσεις από την Εκκλησία της Ελλάδος για τις καταστροφές, τους διωγμούς και τα εγκλήματα της εις βάρους του Ελληνισμού. 

Θα ήταν επίσης καλό να δείξουμε -κατά το πρότυπο του Γκάντι- πολιτική ανυπακοή απέναντι στο Ρωμαίικο κράτος μέχρι να αναγνωρίσει αυτό την Ελληνική εθνοκτονία και το απαραβίαστο της πρόσβασης μας εις τα των Ελλήνων ιερά. Αυτή η ενέργεια μπορεί να μην πετύχει τους στόχους μας, αλλά θα μας περάσει μέχρι το κόκκαλο ότι α) δεν έχουμε ευθύνες απέναντι στο Ρωμαίικο κράτος, β) τον κίνδυνο της καθημερινής αφομοίωσης μας και γ) την ΕΤΕΡΟΔΟΞΙΑ μας ως προς την εθνική μας συνείδηση απέναντι στο Ελλαδικό κράτος. 

Διότι δεν μας χωρίζει καμία πίστις από τους Ρωμιούς, που κάποιοι εσφαλμένα τους εµπίπτουν στον όρο «ελληνικός λαός», αλλά μία εθνική συνείδηση και αντίληψη που περιέχει, μεταξύ άλλων, την ευσέβεια ή «θρησκεία», όπως την ονομάζουμε σήμερα. 

Μόνο όταν οι όροι αποκτήσουν ένα σαφές νόημα στο μυαλό και βιώνουμε την ΕΤΕΡΟΔΟΞΙΑ στην καθημερινότητα μας, θα μπορέσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και μόνο τότε θα υπάρξει στο μέλλον η προοπτική για έναν ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Το οποιοδήποτε έθνος είναι μεν υπόδουλο όταν κατακτηθεί η πατρίδα του, αλλά νεκρό και απόλυτα ηττημένο μόνον όταν ο κατακτητής κυριεύσει, επιπλέον, τις έννοιες, τον αυτοπροσδιορισμό και εν τέλει το φαντασιακό του.
Η επανιθαγενοποίηση (Re-Indigenization) είναι το μοναδικό αντίδοτο στην αφομοίωση και σε τελική ανάλυση ένας καθαρός αγώνας για την επανάκτηση των όρων, εννοιών και νοημάτων.
Ας φωτίζουν οι θεοί τις ψυχές μας και ας μας απαλλάσουν από χυδαιότητα και φαύλες σκέψεις.

IMG_3849