Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ «ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ»

ΘΕΑΣΙΣ: «Η απανθρωπιά του ‹αρχαιοελληνικού χώρου›», στο: theasis (Κοινωνία), τελευταία πρόσβαση: 21. Ελαφηβολιών 2792 / 29. Μαρτίου 2016.

Ακόμη και ο θάνατος μικρών παιδιών στο Αιγαίο που αναζητούν μια καλύτερη τύχη από την κόλαση που βιώνουν στις πατρίδες τους δεν αποτελεί εμπόδιο για τους απανθρώπους του λεγόμενου «χώρου» και της «αρχαιοελληνικής» ντροπής που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, να εκφράζονται ισοπεδωτικά και υβριστικά, σχεδόν παρόμοια με τους εγκληματίες της ανθρωπότητος, τους λάτρεις της… μοναδικής λευκής φυλής, του μοναδικού… DNA και ανώτερου… αίματος.

Εξαπατώντας τον ανύποπτο & αδαή κοσμάκη, εκμεταλεύονται τον προχριστανικό ελληνικό κόσμο για να στηρίξουν στην ουσία την μονοθεϊστική μισαλλοδοξία τους, όπως έκαναν και οι πνευματικοί βυζαντινοί πρόγονοί τους που στην συνέχεια οικιοποιήθηκαν τον Ελληνισμό. Τι σημασία έχει που κάποιοι εξ αυτών κατά καιρούς επισκέπτονται τα ιερά μας και σηκώνουν τα χέρια τους και προσεύχονται στους Θεούς; Το αδιαπραγμάτευτο και μισσαλόδοξο δόγμα τους είναι συγγενές με αυτό των μονοθεϊστών τυράννων και κατακτητών της πατρίδας μας το οποίο καταδικάζει, απαξιώνει και υποβιβάζει την ανθρώπινη «ξένη» (προς την… μοναδικότητά τους) αξιοπρέπεια, όταν αντανακλάται σε διαφορετική φυλή, σεξουαλικό προσδιορισμό, αλλά και σε μικρά… «βάρβαρα» παιδιά και βρέφη τα οποία παρασύρονται στις ακτές πνιγμένα…