Τυχερή η Χ.Α. που δεν υπάρχουν Σπαρτιάτες

ΤΥΧΕΡΗ Η Χ.Α. ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
Στυλιανός Αρίστων Κοροβίλας, 16 Γαμηλιών 2791.

16252166_1093879710722679_4956593766294524478_o

Για άλλη μια φορά βλέπουμε το ρωμαίικο ναζιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής» να καπηλεύεται τα ιερά σύμβολα του ηττημένου Ελληνισμού. Το κόμμα ευτέλιζε για χρόνια τον μαίανδρο, αφού τον μετέτρεψε σε σύμβολο του, και συνεχίζει να τον ευτελίζει στο σχέδιο για την ίδρυση νέου κόμματος σε περίπτωση που τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή, με την επωνυμία «Εθνική Αυγή» και τον μαίανδρο πάλι σαν σύμβολο τους. Μάλλον δεν γνωρίζουν οι Ρωμιοί της Χ.Α. ότι ο μαίανδρος συμβολίζει τον χρυσόφτερο Έρωτα ή δεν τους ενδιαφέρει, όμως σίγουρα γνωρίζουν πως ο αληθινός, δηλαδή ιστορικός Ελληνισμός, ανίσχυρος και ηττημένος μετά από μια σειρά γενοκτονιών, διώξεων και την νόθευση του από την νεωτερική ιδεολογία του λεγόμενου «εθνικισμού» και το ρωμαίικο κράτος, δεν μπορεί να αμυνθεί αποτελεσματικά κατά τον κατασπαραγμό του από εχθρούς και «φίλους». Αλλά επειδή η πραγματικότητα μπορεί με μόνο ένα χτύπημα να μετατρέψει πάσα ιδεολογία σε σκόνη, σιωπούν επί της εθνοκτονίας των Ελλήνων και μιλούν για την γενοκτονί των Αρμενίων και άλλων ορθόδοξων λαών, θέλοντας να δώσουν την εντύπωση ότι τους ταρακουνάει ο πόνος των «άλλων».

Η Χ.Α. μπόρεσε να παίξει το παιχνίδι της ανενόχλητη. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Διότι οι εποχές αλλάξανε και ο παλινορθωμένος Ελληνισμός διεκδικεί πίσω τα σεβάσματα και σύμβολα του. Δεν θα σταθεί τυφλός και μουγκός απέναντι στον βιαστή μονοθεϊσμό και τα τέκνα αυτού (εθνικισμός, διεθνισμός, αριοσοφία, αρχαιοκεντρισμός). Οι εθνικοί Έλληνες, όσοι δηλαδή μετέχουμε στο ελληνικό έθος, προβάλλουμε πύρινη αντίσταση στον ομογενειοποιητικό και άρα εθνοκτόνο εθνικισμό. Δεν θα υποκύψουμε μπροστά σε τεχνητά διλήμματα τύπου «εθνικισμός ή διεθνισμός», ούτε θα πνίξουμε την ετερότητα μας, προκειμένου να αποφύγουμε ανόητα διλήμματα του τύπου «ομοιότητα ή διχασμός». Δε θα χαρίσουμε τον Ελληνισμό στους εθνικιστές, ναζιστές και τους άλλους υπηρέτες του παγκόσμιου μονοθεϊσμού, είτε θρησκευτικού, είτε πολιτικού. Ο εθνικισμός και όλες οι υπόλοιπες παρά φύσιν επινοήσεις του εθνοκτόνου μονοθεϊσμού, που θέλουν να εγκλωβίσουν τους λαούς στα ψεύτικα δίπολα και διλήμματα του τελευταίου, θα βρουν τα πολιτισμικά έθνη και τις εθνικές παραδόσεις απέναντι τους, διότι γνωρίζουμε ποιούς σκοπούς εξυπηρετούν, με ποιο τρόπο διαστρέφουν τις εθνικές συνειδήσεις ή τους εθνισμούς, ταυτίζοντας τα έθνη με τα εθνοκράτη, την εθνική συνείδηση με την υπηκοότητα και υποβαθμίζοντας το ΕΘΟΣ, που είναι το Α και Ω του κάθε έθνους, προς όφελος ενός «καθαρού αίματος».

Οι Πλήθων, Μάρουλος και Καλέντζης δεν έχυσαν τον ιδρώτα τους για την εθνικιστική σήψη με ελληνικό μανδύα, αλλά για την πλήρη παλινόρθωση του πραγματικού Ελληνισμού των πραγματικών Ελλήνων. Οι ολοκληρωτικοί διάδοχοι του «Μέγα» Κωνσταντίνου και του Ιουστινιανού θα μας βρούν αποφασισμένα απέναντι τους. Τότε μόνο θα καταλάβουν πως δεν έχουν να φοβηθούν σιωνιστές, τέκτονες, εξωγήνους, κοκκινοσκουφίτσες και ό,τι άλλο βαράει τον εγκέφαλο του εξαθλιωμένου ρωμιοναζισμού, αλλά τον χειρότερο εφιάλτη της Ρωμιοσύνης – τον Ελληνισμό! Γι‘ αυτόν έδωσαν οι Έλληνες τη ζωή τους στην μάχη των πλαταιών και στις θερμοπύλες.

Διαβάζουμε στον Ηρόδοτο την απάντηση των Αθηναίων σους Λακεδαίμονες, οι οποίοι ανησυχούσαν μήπως η Αθήνα πολεμήσει με το πλευρό των Περσών. Η απάντηση που έδωσαν ηχεί σε όλες τις μεγάλες μάχες που έδωσαν οι Έλληνες κατά των κατακτητών τους:
«Βέβαια, η ανησυχία των Λακεδαιμονίων μήπως κάνουμε συνθήκες με τους βαρβάρους ήταν απόλυτα ανθρώπινη· όμως σχεδόν πρέπει να ντρέπεστε γι᾽ αυτό το φόβο σας, την ώρα που ξέρετε καλά το φρόνημα των Αθηναίων, ότι σε κανένα μέρος τη γης δε βρίσκεται τόσο χρυσάφι, ούτε χώρα υπέροχη σε ομορφιά και γονιμότητα, που θα τα δεχόμασταν ως αντάλλαγμα του μηδισμού μας και της υποδούλωσης της Ελλάδας. [8.144.2] Γιατί είναι πολλά και μεγάλα αυτά που μας εμποδίζουν να το κάνουμε αυτό, έστω κι αν το θέλαμε, ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ᾽ ΟΛΑ τα αγάλματα και οι ναοί των θεών που πυρπολήθηκαν κι έγιναν ερείπια, που μας υποχρεώνουν να πάρουμε τη μεγαλύτερη εκδίκηση που μπορούμε, και πολύ λιγότερο να συνομολογήσουμε συνθήκες μ᾽ αυτόν που τα έπραξε· και κατόπιν ο ελληνισμός, ένας κόσμος που στις φλέβες του κυλά το ίδιο αίμα και που μιλά την ίδια γλώσσα κι έχει κοινά τα λατρευτικά κέντρα των θεών και θυσίες και συνήθειες ίδιες κι απαράλλαχτες — η προδοσία όλων αυτών θα ήταν αίσχος για τους Αθηναίους. [8.144.3]»

Τα ΜΜΕ επιτρέπουν στους Χρυσαυγίτες να παριστάνουν τους Έλληνες, εμείς που στους ώμους μας κουβαλάμε φορτίο πληθωνικό, δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια, εξάλλου γνωρίζουμε ποια είναι η μοίρα του εθνισμού όταν πέφτει στα χέρια των εθνικιστών (δες π.χ. το παράδειγμα του Χίτλερ). Οι εθνικοί Έλληνες θα υπερασπιστούμε την κληρονομιά μας, τα σεβάσματα του Ελληνισμού, άν πρέπει, και με τη ζωή μας. Να το γνωρίζουν αυτό οι Ρωμιοί ναζιστές. Οι καιροί του βυζαντινού μονολόλογου έχουν τελειώσει.

«ο φασισμός, και εν γένει οι ολοκληρωτικές αντιλήψεις, δεν έχουν την ελάχιστη έστω θέση στην όποια επίκληση του Εθνικού, δηλαδή Προχριστιανικού Ελληνισμού. Απλώς, τον πραγματικό Ελληνισμό, που όντας ηττημένος δεν μπορεί να υπερασπισθεί τον εαυτό του, τον έχουν καπηλευθεί χυδαιότατα πλείστοι όσοι απατεώνες για ιδιοτελείς σκοπούς. Επίκληση του Ελληνισμού γίνεται συνεχώς και από πάμπολλους, μόνο που γίνεται πάντα απατεωνίστικα και καταπατητικά, από χριστιανούς για να στηρίξουν το σαθρό υπόβαθρο των θεωριών τους μέχρι από φασίστες που προσπαθούν να αντλήσουν αίγλη από τη λαμπρότητα των προγόνων μας.» Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών.