ΤΥΧΕΡΗ Η Χ.Α. ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΤΥΧΕΡΗ Η Χ.Α. ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
Στυλιανός Αρίστων, 16. Γαμηλιών 2791.

16252166_1093879710722679_4956593766294524478_o

Για άλλη μια φορά βλέπουμε το ρωμαίικο ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής να καπηλεύεται τα ιερά σύμβολα του ηττημένου Ελληνισμού. Ευτέλιζε για χρόνια τον Μαίανδρο, αφού τον μετέτρεψε σε σύμβολο της, και συνεχίζει να τον ευτελίζει με την πιθανή ίδρυση κόμματος με την επωνυμία Εθνική Αυγή, πάλι με τον μαίανδρο σαν σύμβολο τους. Οι Ρωμιοί της Χ.Α. μάλλον δεν γνωρίζουν ότι ο Μαίανδρος συμβολίζει τον χρυσόφτερο Έρως ή δεν τους ενδιαφέρει, γνωρίζουν όμως σίγουρα πως ο αληθινός, δηλαδή ιστορικός Ελληνισμός (κι όχι ο προτού 200 χρόνια επινοηθέντας Ψευδοελληνισμός της Ρωμιοσύνης), ανίσχυρος και ηττημένος μετά από μια σειρά εθνοκτονίες, διώξεις και την νόθευση του από την νεωτερική Ιδεολογία του Εθνικισμού και το ρωμαίικο κράτος, δεν μπορεί να αμυνθεί αποτελεσματικά κατά τον κατασπαραγμό του από εχθρούς και «φίλους». Αλλά επειδή η Πραγματικότητα με μόνο ένα χτύπημα δύναται να μετατρέψει πάσαν ιδεολογία σε σκόνη, σιωπούν επ‘ αυτού και μιλούν για γενοκτονίες κατά των Αρμενίων και άλλων λαών, θέλοντας να δώσουν την εντύπωση ότι τους ταρακουνάει ο πόνος των «άλλων».

Μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Διότι οι εποχές αλλάξανε, κι ο παλινορθώμενος Ελληνισμός διεκδικεί πίσω τα σεβάσματα του. Δεν θα σταθεί τυφλός και μουγκός μπροστά στον βιαστή του Μονοθεϊσμό και τα τέκνα αυτού (Εθνικισμός, Νεοπαγανισμός, Αριοσοφία, Αρχαιοκεντρισμός). Οι εθνικοί Έλληνες, όσοι δηλαδή μετέχουμε στο ελληνικό Έθος, προβάλλουμε πύρινη αντίσταση κατά τον ενοποιητικό, ομογενειοποιητικό, άρα εθνοκτόνο Εθνικισμό. Δεν θα υποκύψουμε σε τεχνητά διλήμματα τύπου Εθνικισμός – διεθνισμός ή ετερότητα – διαχωρισμός. Ούτε θα χαρίσουμε τον Ελληνισμό προς σκύλευση στους εθνικιστές, Ναζιστές και άλλους υπηρέτες του παγκόσμιου μονοθεϊστικού καθεστώς. Ο Εθνικισμός και πάσαν άλλη κατά φύσιν επινόηση του εθνοκτόνου Μονοθεϊσμού θα βρεί τα πολιτισμικά Έθνη και τις Εθνικές Παραδόσεις απέναντι του, διότι όλοι μας γνωρίζουμε ποιούς σκοπούς υπηρετεί, με ποιό τρόπο διαστρέφει τις εθνικές συνειδήσεις ταυτίζοντας τα Έθνη με τα Εθνοκράτη, την Εθνική συνείδηση με την υπηκοότητα, και υποβαθμίζοντας το ΕΘΟΣ που είναι ο χαρακτήρας του εκάστοτε Έθνος, προς όφελος ενός «καθαρού αίματος».

«Ο εθνικισμός και η ελλαδίτικη ‹ελληνολατρία είναι εκτρώματα του μονοθεϊσμού και συμπεριφέρονται ανάλογα, από την μία εξιδανικεύουν τον ψευτο-Ελληνισμό του Παπαρρηγόπουλου, από την άλλη επιτίθενται στον πραγματικό ελληνισμό που διαφέρει έτη φωτός από τον ‹ελληνισμό› στα μυαλά τους, πάει να πει την Ρωμιοσύνη ντυμένη με ελληνικό χιτώνα. Από ανέκαθεν οι εθνικιστές υπήρξαν, λίγο-πολύ, βραχίονες της ρωμαίικης παραμυθολογίας. Δυσφημούν, απομονώνουν και υβρίζουν σαν μικρά παιδιά, όποιον τολμάει να την αμφισβητήσει, εκδηλώνοντας δι’αυτού την περίεργη απέχθεια τους για την πραγματικότητα. Δεν εκπλήσσει λοιπόν που θεωρούν Έλληνες τους εαυτούς τους και Ανθέλληνες τους παλινορθωτές του ιστορικού Ελληνισμού, άλλωστε οι τελευταίοι αναιρούν την θεωρία περί της Ελληνικής συνέχειας μέσα από το Βυζάντιο προς χάριν της Ελληνικής Αυτονομίας. Αλλά όσες φορές και να πεις το κρασί γάλα, κρασί παραμένει. Το φιλεκκλησιαστικό και, κατά τους θιασώτες του ‹ελληνοχριστιανισμού› ‹γνήσιο ελληνικό› καθεστώς του ρωμιού εθνικιστή Μεταξά δεν απαγόρευσε μόνον την ανάγνωση ελληνικών έργων σαν την Αντιγόνη του Σοφοκλή, την Πολιτεία του Πλάτωνα ή τον Επιτάφιο του Περικλή στα σχολεία, αλλά προχώρησε και στο δημόσιο κάψιμο αυτών και άλλων βιβλίων! (Δίνονται οι παρακάτω σύνδεσμοι για όσους ενδιαφέρονται για περαιτέρω πληροφόρηση επί του συγκεκριμένου θέματος: 4η Αυγούστου, 16 Αυγούστου 1936). Στην περίοδο του Μεταξά έγινε ο μισελληνικός χαρακτήρας της ‹εθνικής παιδείας› του απατεωνίστικα αποκαλούμενου ‹ελληνικού› κράτους πλήρως αντιληπτός. Όμως η πρωτοβουλία για την ριζική μεταρρύθμιση της παιδείας δεν έχει παρθεί από καμία κυβέρνηση. Μέχρι σήμερα δεν αφαιρέθηκε η εθνικιστική παραμυθολογία από το εκπαιδευτικό σύστημα. Γι’αυτό δυσκολεύονται τόσοι Ελλαδίτες να ξεχωρίσουν την ιστορία από την μυθιστορία, την ιδεολογία από την πραγματικότητα, τον εθνικισμό από τον Εθνισμό και την Ρωμιοσύνη από τον Ελληνισμό. Η Εθνικιστική καπηλεία του Ελληνισμού αντιτάσσεται στην σύλληψη της φυσιολογικής έννοιας περί έθνους. Ιστορικά και αντικειμενικά ο εθνικισμός αποτελεί μία νεωτερική δυτική ιδεολογία (encyclopedia Britannica, λήμμα: nationalism) που με την ταύτιση του έθνος με το κράτος οδήγησε στην ίδρυση των κρατικών εθνών που σχέση δεν έχουν βέβαια με τα πολιτισμικά έθνη όπως λόγου χάρη τους Λακότα ή τους Έλληνες. Ο πραγματικός αγώνας είναι λοιπόν βαθύτατα πολιτισμικός, στρέφεται ιδίως κατά της αφομοίωσης, προσδοκά την αλλαγή έθους και ως εκ τούτου λαμβάνει χώρο μέσα μας, εκεί που έχουν συσσωρευτεί τα σκουπίδια του παγκόσμιου μονοθεϊσμού.» Σ. Αρίστων (απόσπασμα από μία διαδικτυακή συζήτηση).

Οι Πλήθων, Μάρουλος και Καλέντζης δεν έχυσαν τον ιδρώτα τους για την εθνικιστική σήψη με ελληνικό προσωπείο, αλλά για την πλήρη παλινόρθωση του πραγματικού Ελληνισμού των πραγματικών Ελλήνων. Οι ολοκληρωτικοί διάδοχοι του «Μέγα» Κωνσταντίνου και του Ιουστινιανού θα μας βρούν αποφασισμένα απέναντι τους. Και τότε θα καταλάβουν πως δεν έχουν να φοβηθούν Σιωνιστές, Τέκτονες, Κοκκινοσκουφίτσες και ό,τι άλλο βαράει τον εγκέφαλο του εξαθλιωμένου ρωμιοναζισμού, αλλά τον χειρότερο εφιάλτη της Ρωμιοσύνης – τον Ελληνισμό! Για αυτόν έδωσαν οι Έλληνες τη ζωή τους στην μάχη των Πλαταιών και στις θερμοπύλες.

Διαβάζουμε στον Ηρόδοτο την Απάντηση των Αθηναίων, η οποία στις μεγάλες μάχες της ελλάδας έγινε απάντηση όλων των Ελλήνων:
«Βέβαια, η ανησυχία των Λακεδαιμονίων μήπως κάνουμε συνθήκες με τους βαρβάρους ήταν απόλυτα ανθρώπινη· όμως σχεδόν πρέπει να ντρέπεστε γι᾽ αυτό το φόβο σας, την ώρα που ξέρετε καλά το φρόνημα των Αθηναίων, ότι σε κανένα μέρος τη γης δε βρίσκεται τόσο χρυσάφι, ούτε χώρα υπέροχη σε ομορφιά και γονιμότητα, που θα τα δεχόμασταν ως αντάλλαγμα του μηδισμού μας και της υποδούλωσης της Ελλάδας. [8.144.2] Γιατί είναι πολλά και μεγάλα αυτά που μας εμποδίζουν να το κάνουμε αυτό, έστω κι αν το θέλαμε, ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ᾽ ΟΛΑ τα αγάλματα και οι ναοί των θεών που πυρπολήθηκαν κι έγιναν ερείπια, που μας υποχρεώνουν να πάρουμε τη μεγαλύτερη εκδίκηση που μπορούμε, και πολύ λιγότερο να συνομολογήσουμε συνθήκες μ᾽ αυτόν που τα έπραξε· και κατόπιν ο ελληνισμός, ένας κόσμος που στις φλέβες του κυλά το ίδιο αίμα και που μιλά την ίδια γλώσσα κι έχει κοινά τα λατρευτικά κέντρα των θεών και θυσίες και συνήθειες ίδιες κι απαράλλαχτες — η προδοσία όλων αυτών θα ήταν αίσχος για τους Αθηναίους. [8.144.3]»

Τα ΜΜΕ επιτρέπουν τους Χρυσαυγίτες να παριστάνουν τους Έλληνες, εμείς που στους ώμους μας κουβαλάμε φορτίο πληθωνικό, δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Αφού ξέρουμε από το παράδειγμα Χίτλερ, τι παθαίνει ο Εθνισμός στα χέρια των Εθνικιστών. Οι εθνικοί Έλληνες θα υπερασπιστούμε την κληρονομιά μας και τα σεβάσματα του Ελληνισμού και με τη ζωή μας άν πρέπει. Να το γνωρίζουν οι Ρωμιοί Ναζιστές. Τέλος οι βυζαντινοί καιροί.

«ο φασισμός, και εν γένει οι ολοκληρωτικές αντιλήψεις, δεν έχουν την ελάχιστη έστω θέση στην όποια επίκληση του Εθνικού, δηλαδή Προχριστιανικού Ελληνισμού. Απλώς, τον πραγματικό Ελληνισμό, που όντας ηττημένος δεν μπορεί να υπερασπισθεί τον εαυτό του, τον έχουν καπηλευθεί χυδαιότατα πλείστοι όσοι απατεώνες για ιδιοτελείς σκοπούς. Επίκληση του Ελληνισμού γίνεται συνεχώς και από πάμπολλους, μόνο που γίνεται πάντα απατεωνίστικα και καταπατητικά, από χριστιανούς για να στηρίξουν το σαθρό υπόβαθρο των θεωριών τους μέχρι από φασίστες που προσπαθούν να αντλήσουν αίγλη από τη λαμπρότητα των προγόνων μας.» Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών.

Ελληνική-πολυθεϊστική απάντηση στον Εθνικισμό και Ναζισμό

Werbeanzeigen