ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΤΕΣΝΕΡ

Επιστολή ενός νεαρού Έλληνα Εθνικού προς τον Γερμανό ακαδημαϊκό, ιστορικό και συγγραφέα Κάρλχαϊντς Ντέσνερ

Η επιστολή εστάλει Αρχές Αυγούστου του «2012» στον κ. Ντέσνερ.

 

Sekretariat der Giordano Bruno Stiftung

Haus WEITBLICK

55430 Oberwesel

 

 

Αξιότιμε κ. Ντέσνερ,

είναι Τιμή μου να απευθύνομαι γραπτώς σ’ Εσάς μέσω αυτής της Επιστολής.

Ονομάζομαι Στυλιανός Α., είμαι 23 ετών και ζω στην πόλη […] της Γερμανίας.

Σας γράφω αυτό το Γράμμα για να εκφράσω τον Θαυμασμό και την Ευγνωμοσύνη μου απέναντι Σας. Θαυμάζω ιδιαίτερα το θάρρος, τον ανδρισμό και την στράτευση Σας σχετικά με την αποκάλυψη της πραγματικής αλήθειας για τον Χριστιανισμό και της ιστορίας του. Η επιλογή σας, να διαλέξετε τον δύσκολο δρόμο, να «ξετυλίξετε» τα εγκλήματα αυτού του αδίστακτου συστήματος στο «Φώς της ημέρας» και να τα καταδείξετε στον κόσμο, με συγκίνησε πολύ. Η συγκίνηση μου είναι μεγάλη, διότι αντιλαμβάνομαι πως κάνατε πολλές θυσίες κι πως αντιμετωπίσατε μεγάλες δυσκολίες για να συνεχίσετε ανένδοτος και τίμιος την πορεία σας. Γράφωντας περί εγκλημάτων αυτής της Σέκτας της Ερήμου και της ερημώσεως, γράφετε αυτομάτως κι την ιστορία των Εθνών, που δολοφονήθηκαν απο τον χριστιανισμό, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται δυστυχώς κι το δικό μου, ο ιθαγενής και εθνικός Ελληνισμός της Αρχαιότητας και των Ελλήνων της βυζαντινής περιόδου.

Ο Γράφων είναι εθνικός Έλληνας. Εμείς οι εθνικοί Έλληνες ανήκουμε σ’ εκείνους τους Εθνικούς, οι οποίοι συκοφαντημένοι ως «Παγανιστές» και «Ειδωλολάτρες» καταγράφτηκαν στην ιστορία, που γράψανε ξένοι κατακτητές και δυνάστες. Είμαστε μια μικρή μειοψηφία στην Ελλάδα που δεν αναγνωρίζεται νομικά ως τέτοια από το υπόδουλο στην ορθόδοξη θεοκρατία Ελληνικό Κράτος, παρά τις πολυάριθμες διαμαρτυρίες και επιστολές βοήθειας. Είμαστε Έλληνες, οι οποίοι εδώ κι 40 χρόνια πορεύονται την οδό της παλινόρθωσης του αυτόχθονου και πάτριου ελληνικού Έθους, πολιτισμού και της Θρησκείας του, και υπεράσπισης και μάχης υπέρ του Ελληνισμού με πρότυπο τους Ιθαγενείς της βόρειας αμερικής [1]. Καθ’ οδόν προς την αποκατάσταση του Ελληνισμού ήρθανε πολλοί απ’ εμάς σε σύγκρουση με τους ορθόδοξους Θεοκράτες, οι οποίοι δια της επιρροής τους στα Μ.Μ.Ε., στα σχολεία, στην δημόσια ζωή και στο Υπουργείο «Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού» επέβαλλαν και επιβάλλουν τα Δικά τους.

Οι πολίτες της ελλάδας δεν γνωρίζουν τίποτα για την εθνοκοτονία του Ελληνισμού, επειδή το θέμα αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο ταμπού. Το βυζάντιο και το νεοελληνικό κράτος προπαγανδίζονται ως συνέχιση της Αρχαιότητας και του Ελληνισμού, ακόμα και στα σχολεία σκηνοθετούν τον χριστιανισμό ως μια… αυθεντική ελληνική παράδοση, η οποία έσωσε τάχα τον ελληνικό πολιτισμό από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Η μετάβαση απο την «ειδωλολατρία» στην «αληθινή θρησκεία» ήταν τάχα ειρηνική. Ο Ελληνισμός, λένε οι δημαγωγοί της θεοκρατίας, ενώθηκε με τον χριστιανισμό. Προπαγανδίζουν μάλιστα και περί μιας δήθεν σύζευξης του ελληνισμού με το βυζάντιο. Κανείς στην ελλάδα δεν γνώριζε πρωτού (σχετικά) λίγα χρόνια για τις σφαγές κατά των Ελλήνων πολυθεϊστών / εθνικών, τις καταστροφές των αρχαίων ναών, τις Νομοθεσίες Βυζαντινών αυτοκρατόρων εις βάρος των αρχαίων παραδόσεων και τους διωγμούς. Κανένας δεν μιλούσε γι’ αυτά τα θέματα.

Μόλις τη δεκαετία του 1990 θίχτηκε αυτό το «ταμπού», όταν ο Έλληνας ιστοριογράφος Βλάσης Γ. Ρασσιάς έγραψε και δημοσίευσε βιβλία για την εθνοκτονία των Ελλήνων. Παρά τις πολλές απειλές κατά της ζωής του, δεν έπαψε να ασκεί την συγγραφική δραστηριότητα του, συνέχισε να γράφει βιβλία, να πραγματοποιεί διαλέξεις στην ελλάδα και στο εξωτερικό με θέμα την ελληνική εθνοκτονία και να δίνει συνεντεύξεις, θεματίζοντας έτσι την ιστορία της ελληνικής εθνοκτονίας και τις ενέργειες κατά του Ελληνισμού. Κάποιοι εμπρηστές έβαλαν φωτιά στο Βιβλιοπωλείο ενός άλλου Έλληνα Εθνικού, άλλοι έκαψαν το σπίτι ενός δεύτερου Έλληνα Εθνικού. Κι όλ’ αυτά, επειδή οι Άνθρωποι αυτοί «τόλμησαν» να ανοίξουν το στόμα τους για να καταδικάσουν εγκλήματα, που δεν έπρεπε ποτέ να είχαν κουκουλωθεί. Εκτός της βίας, αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε εκ προθέσεως οργανωμένες συκοφαντίες και κακολογίες εις βάρος μας από ορθόδοξους Απολογητές. Προσπάθησαν να μας παρουσιάσουν σαν αναξιόπιστους, σαν απατεώνες. Δεν υπήρξαν συγκρούσεις ούτε δολοφονίες, λένε – μόνο αγάπη… Παίζανε, ανάλογα με τη φύση του χριστιανισμού, με τα μυαλά των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας παλιές ιστορίες από ένα «καλάθι γεμάτο από κόλπα» για να δημιουργήσουν φόβο και τρόμο: Ότι είμαστε τάχα Σατανιστές, πράκτορες του Διαβόλου κλπ.

Φτάσανε μάλιστα και σε σημείο, να χρησιμοποιήσουν ακόμη και αξιολύπητες θεωρίες συνωμοσίας και να κάνουν χρήση του αντισημιτισμού, τον οποίο οι ίδιοι έβαλαν στα κεφάλια των ανθρώπων, για να μας πλήξουν. Προσπάθησαν και προσπαθούν να μας παρουσιάσουν σαν… «Εβραίους», «Μασόνους» και συνεργάτες του «Κακού». Και η αλήθεια είναι, ότι ξέρουν και κάνουν καλά τη δουλειά τους, αφού έχουν την εμπειρία δυο χιλιάδων χρόνων στο να υποκινούν την μισή ανθρωπότητα εναντίον της άλλης μισής, και να παίζουν «ποδόσφαιρο» με τα μυαλά του κοσμάκι. Μέσα σε αυτή την ανακατωσούρα μεταφράστηκε και εκδόθηκε στα ελληνικά ο πρώτος τόμος του πολύτομου έργου Σας «Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού», χωρίς να ανακοινωθεί πριν το παραμικρό. Το έργο Σας ήταν σαν βόμβα που έσκασε στο «στρατόπεδο» των χριστιανών φονταμενταλιστών και θεοκρατών, οι οποίοι ακόμη προσπαθούν να βρούνε έναν τρόπο, να πλήξουν την αξιοπιστία Σας. Αλλά αυτό δεν έχει πλέον σημασία.

Η Ουσία είναι πως γίνατε ένας συνήγορος των ελλήνων μέσω της δραστηριότητας Σας, ότι δεν σιωπήσατε για να «τα ’χετε καλά με» Όλους, αλλά ερευνήσατε, επενδύσατε χρόνο και ενέργεια, μόνο προς όφελος της αλήθειας και δικαιοσύνης. Οι Έλληνες Εθνικοί Σας χρωστάμε πολλά και Σας είμαστε βαθύτατα ευγνώμων για την προσφορά Σας. Είσαστε, ειδικά για εμάς τους νεαρούς Έλληνες, ένας «ηρωϊκός» Άνθρωπος. Σας θεωρώ έναν ιδιαίτερα μεγαλόψυχο Άνδρα κι εύχομαι πραγματικά, με το πέρας των χρόνων να κατέχω κι εγώ, έστω και σε μικρό βαθμό, κάποιες από τις Αρετές, που σας χαρακτηρίζουν. Μα πόσο ζοφερός θα ’ταν ετούτος ο κόσμος, εάν δεν υπήρχαν επιστήμονες σαν Εσάς; Ο χριστιανισμός θα μπορούσε ανεμπόδιαστα να συνεχίζει να ψεύδεται, να απατεωνίζει και να «λιβανίζει» τον εαυτό του ως «θρησκεία της αγάπης», κι όλα αυτά πάνω στις πλάτες των ανθρώπων, των οποίων οι πολιτισμοί κυριολεκτικά ρημάχτηκαν απο αυτόν.

Συγχωρέστε μου την επόμενη έκφραση μου, δεν θέλω να φανώ χυδαίος, αλλά έχω την εντύπωση ότι τιμάτε τα «παντελόνια που φοράτε» πολύ περισσότερο απ’ όλους τους προσαρμοσμένους σε κατεστημένα συμφέροντα, ιστορικούς της γερμανίας μαζί. Η επιστήμη έχει ανάγκη από επιστήμονες σαν Εσάς, για να μπορέσει να έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους. Διότι, πώς να επωφεληθούμε απ’ αυτήν, όταν μας απομακρύνουν σκόπιμα από την γνώση, την οποία παρέχει; Διδάχτηκα πολλά διά του Λόγου και της διά βίου πορείας Σας, και γι’ αυτό Σας ευχαριστώ εκ ψυχής, κ. Ντέσνερ. Θέλω πολλά ακόμη να σας πώ, ξέρω όμως πολύ καλά, πως Είστε πολύ απασχολημένος και δε θα ’θελα να σας απασχολήσω περισσότερο με το γράμμα μου, λόγω του ήδη πολύ πεπιεσμένου χρόνου που έχετε στην διάθεση Σας.

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον, δύναμη, υγεία και χαρά. Σας ευχαριστώ που Είστε ένας υπέροχος Άνθρωπος και Επιστήμονας.

Η προσφορά και η συγγραφική Σας δραστηριότητα με συγκίνησε.

 

Μετά τιμής,

Στυλιανός

 

[1] Οι εθνικοί Έλληνες ή Έλληνες Εθνικοί είναι οι «αρχαίοι» Έλληνες της νεώτερης εποχής.

Λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων πάρθηκε η απόφαση να μην δημοσιευθεί το επώνυμο και η διεύθυνση του γράφων σ’ αυτό το κείμενο. Η Επιστολή μεταφράστηκε απο τη γερμανική στην ελληνική γλώσσα.

 

Advertisements