ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΤΕΣΝΕΡ

Επιστολή ενός νεαρού Έλληνα προς τον Γερμανό ακαδημαϊκό, ιστορικό και συγγραφέα Κάρλχαϊντς Ντέσνερ

Η επιστολή εστάλει στις αρχές Αυγούστου του «2012» στον κ. Ντέσνερ.

 

Sekretariat der Giordano Bruno Stiftung

Haus WEITBLICK

55430 Oberwesel

 

 

Αξιότιμε κ. Ντέσνερ,

είναι τιμή μου να απευθύνομαι γραπτώς σ’ εσάς μέσω αυτής της επιστολής.

Ονομάζομαι Στυλιανός Κ., είμαι 23 ετών και ζω στην πόλη […] της Γερμανίας.

Σας γράφω αυτό το γράμμα για να εκφράσω τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη που τρέφω για σάς. Θαυμάζω ιδιαίτερα το θάρρος και τον ανδρισμό, με τον οποίο αποκαλύπτετε την πραγματική αλήθεια για τον χριστιανισμό και την ιστορία του. Η επιλογή σας να επιλέξετε τον δύσκολο δρόμο, να «ξετυλίξετε» και να καταδείξετε τα εγκλήματα αυτού του αδίστακτου συστήματος, στο φώς της ημέρας, με συγκίνησε πολύ. Η συγκίνηση μου είναι μεγάλη, διότι αντιλαμβάνομαι πως κάνατε πολλές θυσίες και αντιμετωπίσατε μεγάλες δυσκολίες για να συνεχίσετε ανένδοτος και τίμια τη πορεία σας. Γράφοντας για τα εγκλήματα αυτής της σέκτας της ερήμου και της ερημώσεως, γράφετε αυτομάτως και την ιστορία των εθνών που δολοφονήθηκαν από τον χριστιανισμό, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται δυστυχώς και το δικό μου έθνος, ο ιθαγενής και εθνικός Ελληνισμός της αρχαιότητας και των Ελλήνων της βυζαντινής περιόδου.

Ο γράφων είναι εθνικός Έλληνας. Εμείς οι εθνικοί Έλληνες ανήκουμε σ’ εκείνους τους εθνικούς, οι οποίοι πέρασαν συκοφαντημένοι ως «παγανιστές» και «ειδωλολάτρες» στην ιστορία που έγραψαν ξένοι κατακτητές και δυνάστες. Είμαστε μια μικρή μειοψηφία στην Ελλάδα που δεν αναγνωρίζεται ως τέτοια από το υπόδουλο στην ορθόδοξη θεοκρατία Ελληνικό Κράτος, παρά τις πολυάριθμες διαμαρτυρίες και επιστολές βοηθείας. Είμαστε Έλληνες, οι οποίοι εδώ κι 40 χρόνια πορεύονται την οδό της παλινόρθωσης του αυτόχθονου ελληνικού έθους, πολιτισμού και θρησκείας, υπερασπίζοντας και μαχόμενοι υπέρ υπέρ του Ελληνισμού με πρότυπο τους Ιθαγενείς της βόρειας αμερικής. Καθ’ οδόν προς την αποκατάσταση του Ελληνισμού ήρθανε πολλοί απ’ εμάς σε σύγκρουση με τους ορθόδοξους θεοκράτες, οι οποίοι δια της επιρροής τους στα ΜΜΕ, στα σχολεία, στη δημόσια ζωή και στο υπουργείο «Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού» επέβαλλαν και επιβάλλουν τα δικά τους.

Οι πολίτες της ελλάδας δεν γνωρίζουν τίποτα για την εθνοκοτονία του Ελληνισμού, επειδή το θέμα αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο ταμπού. Το βυζάντιο και το νεοελληνικό κράτος προπαγανδίζονται ως συνέχεια της αρχαιότητας και του Ελληνισμού, ακόμα και στα σχολεία σκηνοθετούν τον χριστιανισμό ως μια… αυθεντική ελληνική παράδοση, η οποία έσωσε τάχα τον ελληνικό πολιτισμό από την οθωμανική αυτοκρατορία. Η μετάβαση απο την «ειδωλολατρία» στην «αληθινή θρησκεία» ήταν τάχα ειρηνική. Ο Ελληνισμός, λένε οι δημαγωγοί της θεοκρατίας, ενώθηκε με τον χριστιανισμό. Προπαγανδίζουν μάλιστα και μια δήθεν σύζευξη του ελληνισμού με το βυζάντιο. Μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν γνώριζε σχεδόν κανείς για τις σφαγές κατά των εθνικών Ελλήνων, τις καταστροφές των αρχαίων ναών, τις νομοθεσίες Βυζαντινών αυτοκρατόρων εις βάρος των αρχαίων παραδόσεων και τους διωγμούς. Κανείς δε μιλούσε γι’ αυτά τα θέματα.

Μόλις τη δεκαετία του 1990 θίχτηκε αυτό το «ταμπού», όταν ο Έλληνας ιστοριογράφος Βλάσης Γ. Ρασσιάς έγραψε και δημοσίευσε βιβλία για την εθνοκτονία των Ελλήνων. Παρά τις πολλές απειλές κατά της ζωής του, δεν σταμάτησε τη συγγραφική δραστηριότητα του, συνέχισε να γράφει βιβλία, να πραγματοποιεί διαλέξεις στην ελλάδα και στο εξωτερικό με θέμα την ελληνική εθνοκτονία και να δίνει συνεντεύξεις, θεματίζοντας έτσι την ιστορία της ελληνικής εθνοκτονίας και τις ενέργειες κατά του Ελληνισμού. Κάποιοι εμπρηστές έβαλαν φωτιά στο βιβλιοπωλείο ενός άλλου εθνικού Έλληνα, άλλοι πάλι έκαψαν το σπίτι ενός εθνικού Έλληνα. Και όλα αυτά επειδή «τόλμησαν» να ανοίξουν το στόμα τους για να καταδικάσουν εγκλήματα που δεν έπρεπε ποτέ να είχαν κουκουλωθεί. Εκτός της βίας, αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε οργανωμένες συκοφαντίες και κακολογίες εις βάρος μας από ορθόδοξους απολογητές. Προσπάθησαν να μας παρουσιάσουν ως αναξιόπιστους και απατεώνες. Δεν υπήρξαν συγκρούσεις ούτε δολοφονίες, μας λένε, μόνο αγάπη… Παίζουν, ανάλογα με τη φύση του χριστιανισμού, με τα μυαλά των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας παλιές ιστορίες από ένα «καλάθι γεμάτο από κόλπα» για να δημιουργήσουν φόβο και τρόμο: Ότι είμαστε τάχα σατανιστές, πράκτορες του διαβόλου κλπ.

Φτάσανε μάλιστα και στο σημείο να χρησιμοποιήσουν και αξιολύπητες θεωρίες συνωμοσίας και θεωρίες του αντισημιτισμού, τον οποίο οι ίδιοι έβαλαν στα κεφάλια των ανθρώπων, για να μας πλήξουν. Προσπάθησαν και προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ως… «εβραίους», «μασόνους» και συνεργάτες του «κακού». Και η αλήθεια είναι, ότι ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, αφού έχουν την εμπειρία δύο χιλιάδων χρόνων στο να υποκινούν την μισή ανθρωπότητα εναντίον της άλλης μισής και να παίζουν «ποδόσφαιρο» με τα μυαλά του κοσμάκι. Μέσα σε αυτή την ανακατωσούρα μεταφράστηκε και εκδόθηκε στα ελληνικά ο πρώτος τόμος του πολύτομου έργου σας «Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού». Έτσι, το έργο σας έσκασε σαν βόμβα στο «στρατόπεδο» των χριστιανών φονταμενταλιστών και θεοκρατών, οι οποίοι ακόμη προσπαθούν να βρούνε έναν τρόπο να πλήξουν την αξιοπιστία σας. Αλλά αυτό δεν έχει πλέον σημασία.

Η ουσία είναι πως μέσω της συγγραφικής δραστηριότητας γίνατε συνήγορος των Ελλήνων. Δεν σιωπήσατε για να «τα ’χετε καλά με» όλους, αλλά ερευνήσατε, επενδύσατε χρόνο και ενέργεια, μόνο προς όφελος της αλήθειας και δικαιοσύνης. Οι εθνικοί Έλληνες σας χρωστάμε πολλά και είμαστε βαθύτατα ευγνώμων για την προσφορά σας. Είστε ειδικά για εμάς τους νεαρούς Έλληνες ένας ήρωας. Σας θεωρώ έναν ιδιαίτερα μεγαλόψυχο άνδρα και πραγματικά εύχομαι με το πέρας των χρόνων να αποκτήσω κι εγώ, έστω και σε μικρό βαθμό, κάποιες από τις αρετές που σας χαρακτηρίζουν. Μα πόσο ζοφερός θα ’ταν τούτος ο κόσμος, αν δεν υπήρχαν επιστήμονες σαν εσάς; Ο χριστιανισμός θα μπορούσε ανεμπόδιστα να λέει τα ψέματα του, να απατεωνίζει και να «λιβανίζει» τον εαυτό του ως «θρησκεία της αγάπης», κι όλα αυτά πάνω στις πλάτες των ανθρώπων, των οποίων οι πολιτισμοί κυριολεκτικά ρημάχτηκαν από αυτόν.

Συγχωρέστε μου την επόμενη φραση μου, δε θέλω να φανώ χυδαίος, αλλά έχω την εντύπωση ότι τιμάτε τα «παντελόνια που φοράτε» πολύ περισσότερο απ’ όλους τους -προσαρμοσμένους στα κατεστημένα συμφέροντα- ιστορικούς της γερμανίας μαζί. Η επιστήμη έχει ανάγκη από επιστήμονες σαν εσάς για να μπορέσει να έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους. Διότι, πώς να επωφεληθούμε απ’ αυτήν, όταν μας απομακρύνουν σκόπιμα από την γνώση, την οποία παρέχει; Διδάχτηκα πολλά από τον λόγο και τη διά βίου πορεία σας. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ εκ ψυχής, κ. Ντέσνερ. Θέλω πολλά ακόμη να σας πώ, ξέρω όμως πολύ καλά ότι είστε πολύ απασχολημένος και δε θα ’θελα να σας απασχολήσω περαιτέρω με το γράμμα μου, λόγω του ήδη πολύ πιεσμένου χρόνου που έχετε στη διάθεση σας.

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον, δύναμη, υγεία και χαρά. Σας ευχαριστώ που είστε ένας υπέροχος άνθρωπος και επιστήμονας.

 

Μετά τιμής,

Στυλιανός K.

 

Η επιστολή μεταφράστηκε απο τη γερμανική στην ελληνική γλώσσα.